Leipomokoneiden, uunien ja pakkauskoneiden huolto ja asennus

BEO suosittelee leipomokone-, uuni- ja pakkauskone asennuksiin ja
huoltoon seuraavia ammattitaitoisia itsenäisiä yrittäjiä.
He laskuttavat leipomoa suoraan:

Juha Nikander           
Karkkila                         
puh. 0400446743           

Ari Söderholm  
            Tarmo Palomaa
Tampere                         Ilmajoki
puh. 040 776 2821           puh. 0500 166 355

Sakari Lappalainen     JR Salamasähkö Oy
Joensuu                        Joni Nysten, Naantali                                                 
puh. 0500 578 731         Puh. 040 703 3241

10-Asennus Oy
Ari Patana, Pirkkala
puh. 040 708 0525

Etelä-Savo
Kodinkonehuolto RVS Oy
Mikkeli
puh. 0207345470

Etelä-Karjala
Sähkökorjaukset / asennukset leipomoissa:
Tomi Hyvärinen
puh. 050 3222162

Tampere, Pirkanmaa, Häme
RL-Technics
045-8071590
 

Hihnat ja hihnojen vaihdot:


Bero Grönroos       Jorma Helin
Ylöjärvi                      puh. 040 525 1406
puh. 0400861709     

Elektroniikan ja automaation
erikoiskorjaukseen suosittelemme:

 Romlab Oy
 Kuusankoski (Kouvola)
 Stefan Lubescu  puh 0400 819 082

 

Takuuehdot

Koneissa ja uuneissa noudatetaan valmistajatehtaan takuuehtoja. EU-­alueella on voimassa pääsääntöisesti 24 kk:n takuuaika. Sähkö-­ ja elektroniikkaosissa sekä hihnoissa on rajoitettu takuu, yleensä 12 kk. Takuu korvaa vastaavan osan vahingoittuneen tilalle ex­factory-periaatteella. Tehtaat vaativat valokuvan tai videon ja joissakin tapauksissa palauttamaan rikkoutuneen osan valmistajatehtaalle. Työ­ ja matkakulut ja majoitus eivät kuulu takuun piiriin.

Ajankohtaisia uutisia

27.01.2022

Vetovastuu vaihtuu

Myytyäni yhtiön liiketoiminnan Pekka Räsäselle
Espoosta (VPR-Koneet) haluan kiittää asiakkaitani
hyvästä yhteistoiminnasta vuosikymmenien aikana.
Matti Savolainen

22.03.2021

Ranskalaista paisto-osaamista:

Guyon on 150-vuotias ranskalainen uuninvalmistaja.
Paljon osaamista hyvän leivän paistosta!

Tutustu tästä tarkemmin!

 

26.11.2020

Vaihtoehto perinteiselle DK-taikinakoneelle:

Suomessa on käytössä vielä satoja elinkaarensa loppuvaiheessa olevia WP:n DK taikinakomeita.

Tarjoamme edullisen irtopadallisen vaihtoehdon, jossa hellävärainen sekoituspää (katso kuva). Koneen nopeutta voidaan säätää alkaen 70 kierrosta minuutissa aina 220 kierrosta minuutissa. Taikinalämpötilan mittaus vakiona ym.

Runsaasti kokovaihtoehtoja alkaen 120 kg

16.10.2020

Parhaat pizza- ja artesaaniuunit

Beo tarjoaa nyt suorana tehdastoimituksena maailman parasta pizzanpaistoa. Italforni on johtava pizzan- ja artesaaniuunien valmistaja.

 

Pizzat ja artesaanileivät:

Myös artesaanileivän ja pizzojen paistoon huippulaatuisia
arinauuneja Italfornilta laaja valikoima.

Katso pizzanpaistovideo Italfornin tunneliuunilla:

 

Tutustu lisää sivuillamme ja ota yhteyttä!

25.09.2020

Uudet Comendan patapesukoneet

Uudet tehokkaat Comendan patapesukoneet nyt BEO:n avulla suoraan tehtaalta leipomoon.

Comenda on maailman johtava pesukonevalmistaja. Energiaystävälliset patapesukoneet jouduttavat patojen, peltien ja konditoriatyökalujen
pesua.

Nyt on oikea aika hankkia uusi patapesukone. Saat ne huippuedullisesti!

 

Tutustu lisää tästä

18.09.2020

Supertarjous palakoneesta

Abapan paloittelukone nyt edulliseen syyshintaan: (valkeana)

6 260 €
suoraan tehtaalta, jolloin al-veroa ei veloiteta!

Abapan paloittelukone on helppo käyttää ja puhdistaa, ja sopii sekä ruis- ja vehnätaikinalle ja kahvileipätaikinoille.

(Kuljetus n. 500 €)

03.08.2020

Ranskalainen artesaanileivonta

Ranskalaistyyppiset artisaanileivät ovat saaneet suosion Suomessa. Pitkät taikinan sekoitusajat, levain-juuret, taikinan pitkät lepoajat, unohtamatta taikinan lämpötilan merkitysta, hiivan annostuksen ajankohtaa, ja suolan lisäämistä lopuksi. Oheisissa videoissa huomaat, että Pariisilainen leipuri antaa taikinan levätä yli yön tuntia ennen paistoa.

Beo tarjoaa laitteita artisaarileivontaan laajan valikoiman parhailta ranskalaisilta valmistajilta. Voimme tarjota samassa yhteydessä myös ranskalaista osaamista suoraan artesaanileivonnan sydämestä.

Bertrand-Puma - DiviTrad®, baguettes in one go !

Katso video suurempana/kokoruututilassa

 

How French Baguettes Are Made In Paris | Regional Eats

Katso video suurempana/kokoruututilassa

16.01.2020

UUNITARJOUKSIA 2020

Vuonna 2020 tarjoamme huippuedullisesti leipomouuneja, klikkaa alta tarjoussivulle ja tutustu! 

Tutustu uunitarjouksiin

17.01.2019

HYVÄ TARJOUS SÄMPYLÄKONEESTA

Pyöreät ja pitkät tai litistetyt sämpylät ja munkit 3000 kpl tunnissa, painoalue 30 g - 110 g

Katso video laitteen mahdollisuuksista alta:


Tästä video suurempana/kokoruututilassa 

Hinta: alv 0 % 32 000 €
voimassa toistaiseksi

Ota yhteyttä:
044 303 5747, Matti Savolainen

13.10.2018

Italialainen taikinakonevalmistaja EFFEDUE

Myymme hyvin edullisesti italialaisen EFFEDUEn taikinakoneita. Koneet tulevat suoraan tehtaan varastosta hyvin edulliseen hintaan.

Klikkaa tästä ja tutustu


Tunnettu leipomokone- ja uuniyritys MACPAN

Beo Ky välittää tehdastuoreet MACPAN koneet ja uunit arviolta Suomen edullisimmalla tavalla! Jos olet aikonut hankkia MACPAN koneen, niin etusi on kysyä toimitusta BEO:n avulla. 

 

24.08.2018

Nyt myös annostelulaitteet! 

Sopivat annostelulaitteet eri tarkoituksiin: munkeille, konditoriaan, kahvileiville erittäin edullisesti kauttamme!

Klikkaa tästä tuotesivullemme

 

23.04.2018

Kiertoarinauunit ja teolliset leipälinjat

Korkealaatuiset tehokkaat Tsekin tasavallassa valmistetut kiertoariuunit ja leipälinjat, sämpylälinjat, korppulinjat, maalaisleipien valmistus kiviarilla, vuokaleipien valmistus, ne kaikki kuuluvat Beo Ky ohjelmaan.

J4 on eräs Euroopan nopeimmin kasvaneista kiertoarinauunien valmistajista, he ovat markkinajohtaja mm. Espanjassa, jossa suurimmat teolliset valmistajat ovat investoineet J4 uuneihin, mm. uudet nykyaikaiset ns. RUSTIC-leipomot, joiden vehnätaikinajuureen valmistetut leivät ovat saavuttaneet suuren suosion.

Tutustu J4 linkistä www.J4.cz

Liberecissä sijaitseva LSCR-yhtiö on erittäin kokenut leipälinjojen valmistaja. Yhdessä J4 yhtiön kanssa voimme tarjota parasta ja myös kohtuulintaista leivänvalmistutekniikkaa.

Tutustu sivuillamme tarkemmin!